Skip to main content

Spreker voor pieken en dalen

JORDI LODENSTIJN, GELEGENHEIDSSPREKER

Wat kan ik voor je doen?

Graag help ik je om uit je woorden te komen! De naam van mijn bedrijfje zegt het al, in veel situaties zie je er als een berg tegenop om te spreken voor een gezelschap. Of dat nu tijdens een hele verdrietige situatie is als een begrafenis of een ander soort afscheid, of bij een fijne situatie als een bruiloft, voor beide pieken en dalen kan ik je helpen.

Begrafenis of crematie

Een dalmoment, zonder uitzondering. Wil je graag wat zeggen, maar weet je niet hoe je het moet verwoorden? Ik help je met zowel het schrijven van je stuk, als met het voordragen ervan. Maar ik ben ook bereid alleen het stuk voor je te schrijven, of het door jou geschreven stuk voor te dragen.

Ook ben ik flexibel als het aankomt op inhoud én presentatie. Moet het formeel, dan kan dat. Moet het juist los en wellicht hier en daar wat humoristisch? Ook dat kan. En uiteraard kan ik tijdens de dienst zowel strak in het pak verschijnen, als in spijkerbroek en sneakers. Niemand is tenslotte gelijk, en iedereen voelt zich comfortabel onder een andere sfeer.

Bruiloft

Een piekmoment! Bovenop de berg sta je. Maar ook dan is het vaak lastig om jezelf te uiten of iets te schrijven wat recht doet aan de gevoelens voor je partner, of de mensen om je heen.

Graag help ik je daar op dezelfde manier: Speech én voordracht, alleen speech, of ik schrijf alleen het stuk voor je. En alles in overleg met jou, persoonlijk als je wil, maar via videocall komen we ook een heel eind. Bij voorkeur altijd wel even echt persoonlijk kennis maken, zodat ik een goed idee kan krijgen wat ik voor je kan betekenen. We maken dus altijd even kennis vóórdat je me aan het werk mag zetten.

Feesten & partijen, presentaties, openbare gelegenheden

Een piekmoment! Bovenop de berg sta je. Maar ook dan is het vaak lastig om jezelf te uiten of iets te schrijven wat recht doet aan de gevoelens voor je partner, of de mensen om je heen.

Graag help ik je daar op dezelfde manier: Speech én voordracht, alleen speech, of ik schrijf alleen het stuk voor je. En alles in overleg met jou, persoonlijk als je wil, maar via videocall komen we ook een heel eind. Bij voorkeur altijd wel even echt persoonlijk kennis maken, zodat ik een goed idee kan krijgen wat ik voor je kan betekenen. We maken dus altijd even kennis vóórdat je me aan het werk mag zetten.

Ik schreef de 'speech' n.a.v. hun steekwoorden, en droeg deze voor. De dank van hun, maar ok van anderen heeft me overweldigd.

"Daarna besloot ik: ik wil dit voor meer mensen gaan doen."

Lees verder bij 'Wie ben ik?'.

Cookies

We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed werken en veilige analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.